Fed påklædning med Just Junkies by DJ

Jeg er helt vild med Just Junkies by DJ og deres moderne stil. Stilen er meget drenget og rå, men du kan også bruge Just Junkies by DJ selvom du foretrækker et afdæmpet eller mere klassisk look. Et af de helt store hits i år, er at tilføje et brydende element til din stil – således at du får et fedt mix mellem det klassiske og det moderne. En måde at gøre det på, er fx at tage en klassisk habitjakke på, men i stedet for at have en skjorte inden under, så kan du fx tage en t-shirt med camouflage print på. Det skaber en fed kontrast til habitjakken, og du ligner en ung fyr, der har styr på sagerne.

519563_92106123Årets farver
Når du sammensætter dit tøj, så er det naturligvis vigtigt, at du tænker på hvilke farver der passer sammen – og hvilke farver der er inde i tiden. Just Junkies by DJ følger herremoden ret godt, og det er især farver som bordeauxrød, mørkeblå og mørkegrøn der er ‘in’. En af de ting der er blevet virkeligt moderne, har jeg allerede været inde på. Det er nemlig t-shirts, jakker, bukser og trøjer med camo-print. Du kan finde mange fede måder at sætte dit tøj sammen tøj, men forsøg at skabe lidt kontrast – så det hele ikke bliver for pænt eller for råt.

Strikketrøjer
Strikketrøjer er kæmpe hit i år – hvilket passer godt til det kolde vejr udenfor. Just Junkies by DJ laver mange fede strikketrøjer, og det er uanset hvilken stil du sværger til. Det fede ved en strikketrøje er, foruden at den er varm, at du kan bruge til næsten alle slags benklæder; chinos, pæne bukser eller jeans. En strikketrøje kan være på retro eller flippet – og jeg elsker i det hele taget bare strikketrøjer.

Kom afsted og køb dit herretøj online. Du sparer masser af penge, og specielt Just Junkies by DJ er i prisleje, hvor alle kan være med.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *