T-shirts fra Just Junkies

Selvom vinteren trygger en smule, og sommeren virker fjern – så er der stadigvæk rig mulighed for at lufte dine fede t-shirts. Der findes et væld af muligheder, men lige nu er det hotteste, at sporte en fed t-shirt med camoprint.

Just Junkies by DJ leverer den drengede stil – der samtidig er rå og moderne. Hvis du følger med trenden i øjeblikket, så handler det hele om at fremstå drenget men moderne. Du har sikkert set masser af eksempler på tøj med camouflage-print – og det er i den grad noget, der giver opmærksomhed og tilføjer personlig stil. Just Junkies by DJ producerer en række t-shirts, der bruger camo-print som en kontrast til resten af t-shirten – og dit samlede look. En t-shirt med camo-print kan især skabe en hård og rå kontrast til et par pæne cowboybukser. Er du ikke så meget for at sporte en fed t-shirt, skal du i stedet lede efter en fed skjorte med camo-print. Normalvis forbinder man skjorter med finere påklædning, men en skjorte med camo-print udfordrer det klassiske skjorte-look på en fed og afslappet måde.

En anden ide til at skabe denne populære kontrast mellem det pæne og det rå, er at udbygge garderoben med en cowboyvest. En cowboyvest har i den grad fået en renæssance, og den får dig til at se lidt sjusket og hipster ud – på den absolut fedeste måde.

Kobler du en fed og ‘slidt’ cowboyvest sammen med et par pæne jeans og en t-shirt med camo-print, er du klar til at fyre den af i weekenden. Just Junkies by DJ leverer både cowboyveste, jeans og t-shirts til drengerøven, der ikke er bange for at udfordre trenden en smule. Et sidste touch ville klart være, at investere i en keyhanger. En keyhanger giver lige det sidste, der får hele dit outfit til at spille maks.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *