Rabatter er penge i lommen

Min mand har vistnok en tendens til at grine lidt af mig, når jeg handler på nettet, for han er selv sådan indstillet, at han bedst kan lide at have den konkrete vare i hånden, før han køber den. Vi har tit diskuteret det, og det gjorde vi også for nylig, da vi var nødt til at købe en ny støvsuger, fordi den gamle efterhånden sugede så dårligt, at den var tæt på at være helt ubrugelig.

Jeg sagde straks, at det efter min mening ville være smartest at købe den i en netbutik, fordi priserne der normalt er lavere – også selv om man i nogle tilfælde skal medregne en udgift til fragt af den købte vare. Men min mand holdt fast på, at han ikke brød sig om at købe en støvsuger, som han ikke havde set sådan rent fysisk.

OK, sagde jeg, så tager vi ind i en forretning og ser på støvsugere, men vi afslutter med at sige, at vi lige vil tænke os om. Derefter kan vi finde den støvsuger, vi synes bedst om, på nettet og så se, hvor meget vi eventuelt kan spare.

Det gik han med til, og senere på dagen fandt jeg præcis den rigtige støvsuger i en netbutik, og den var over 100 kroner billigere her. Og så kom jeg i tanker om, at jeg havde en cdon rabatkode, og når jeg brugte den, ville besparelsen være meget tæt på 200 kroner, idet købet var fragtfrit, fordi det oversteg 500 kroner.

Jeg undlod at fortælle min mand om systemet med rabatkoder online, som jeg i øvrigt bruger flittigt, når jeg kan få fat på dem. Jeg fortalte ham bare, at vi kunne købe den nævnte støvsuger for 1110 kroner alt inklusive, mens den i forretningen inde i byen kostede 1298 kroner.

Han blev ikke specielt glad, for nu havde det jo vist sig, at jeg havde ret i det med at handle på nettet, men han protesterede ikke over, at jeg bestilte den nye støvsuger med det samme.

Og da jeg nu var på nettet, ledte jeg efter et par smarte jeans, og da jeg blandt andet havde en rabatkode til zalando, var det i den webshop, jeg kiggede først. De havde nu ikke lige den model, jeg gik efter, så jeg gav mig til at surfe lidt rundt i de andre netbutikker, hvor jeg normalt handler tøj.

Jeg fandt de rigtige jeans hos asos, men jeg var ikke helt tilfreds med prisen, så jeg gik ind på en hjemmeside, hvor man kan finde rabatkoder til forskellige netbutikker, og der hentede jeg så en asos rabatkode, som gjorde, at prisen kom ned i et spiseligt leje, og jeg bestilte mine jeans sammen med en skjortebluse med det samme.

På siden med rabatkoder opdagede jeg også, at der var en nicehair rabatkode til rådighed – det var på den side her, så den noterede jeg mig også, fordi det snart er ved at være ved den tid, hvor jeg skal have suppleret mit lager af hårplejemidler, og så tager jeg selvfølgelig den besparelse med.

Disclaimer

2 thoughts on “Rabatter er penge i lommen

  1. Det er altid dejligt, når man kan spare nogle penge. Der er nemlig nok at bruge dem på 🙂 Om det så er på varmeregningen, madbudgettet eller om det bare er generelt her i juletiden, så har de en tendens til at forsvinde lidt for hurtigt ind i mellem.

  2. Ja, et godt tilbud, er der vist ikke nogen af os, som går af vejen for 🙂 Det er altid en stor tilfredsstillelse, når jeg har gjort et godt køb!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *