Endnu en tur til Bornholm

I vores familie er Bornholm et yndet feriested. Øens natur er meget forskellig fra alt andet vi kender i Danmark. Og der er så utrolig mange spændende steder at besøge og så mange ting at se, at man aldrig bliver træt af at komme på besøg på Bornholm.

Heldigvis er alle i vores familie ret søstærke. Så selv om det nogle gange vipper lidt, når vi er om bord på færgen til Bornholm, så har det aldrig været noget problem. Faktisk er selve sejlturen noget af det vi alle sammen ser frem til og nyder som en del af turen. Allerede når vi går ombord på færgen, føles det som om, at ferien nu er rigtigt i gang.

 

Overnatning på Bornholm

Vi har efterhånden prøvet at bo i lidt af hvert på vores ture til Bornholm. Vi har både boet på vandrehjem, i hytter, i shelter og på campingplads. Og denne gang har vi valgt at leje et sommerhus lidt uden for Svaneke på Bornholms østside. Vi har lejet sommerhus på Bornholm et par gang før. Men det er første gang vi lejer et  i det område.

 

Øen rundt – mange seværdigheder

Vi plejer gerne at gøre alt hvad vi kan, for at komme en tur rundt på hele øen. Eller i hvert fald det meste af den. Det er jo ikke lige noget man klarer på en enkelt dag. Men lidt afhængig af hvordan vejret er, prioriterer vi de forskellige steder på øen lidt forskelligt. Er det nu koldt, blæsende og regnvejr er det ikke lige den flotte sandstrand på Dueodde, som har førsteprioritet. Så pakker vi os ind i noget varmt tøj og besøger i stedet seværdigheder som Hammershus Slotsruin eller nogle af de dejlige rundkirker, som findes på Bornholm.

Hvis vi trænger til lidt ekstra sjov og spas er Joboland (også kendt som Brændesgårdshaven) altid en sikker vinder. Joboland rummer både dyrepark, vandland og forlystelser. Så der er noget for enhver smag.

Men  nu glæder vi os bare til at komme af sted – det er næsten ikke til at vente på.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *