Til kvinder

Overordnet er jeg helt sikkert meget glad for mit arbejde som medarbejder i en hyggelig lille forretning med alt indenfor lingeri til kvinder i alle aldre og alle mulige størrelser. Men en gang imellem udsættes man for en kunde, som det er mere end svært at holde af. Der er stort set altid tale om kvinder, som bare ikke vil erkende, at de ikke længere kan skrue sig ned i en størrelse 38 eller 42 for den sags skyld. Eller i et par bitte små trusser. Eller som vi især ser det på denne årstid: En bikini.

De bliver ofte ubehagelige, når man tager for eksempel et BH sæt i størrelse 44 ned fra stativet, for de kan åbenbart ikke erkende, at de fylder lidt rigeligt i landskabet, og så skal det gå ud over stakkels mig eller en af mine kolleger, som skal lægge ryg til sure bemærkninger og dårligt humør. Det er faktisk uforståeligt, for jeg kan jo ikke gøre for, at nogle af mine medsøstre æder sig tykke og fede.

Men heldigvis hører den slags kunder mere til undtagelsen end til regelen. Langt de fleste af vores kvindelige kunder, der kommer for at købe undertøj af den ene eller den anden art, er søde og venlige mennesker, og det hører heldigvis heller ikke til sjældenhederne, at selv de overvægtige har en god humor.

Sådan en oplevede jeg forleden dag. Det var en kvinde i fyrrene og med en vægt på vel et sted mellem 100 og 120 kilo og en barm, der vist bedst kan beskrives som store, hvide melsække, der kom valsende ind og med et smil bekendtgjorde, at hun skulle have en ny BH fra Lingeriebutikken.dk. Og så fortsatte hun grinende, at nu behøvede jeg jo ikke ligefrem finde en A-skål frem, for den kan sgu’ knap nok dække brystvorterne, som hun sagde.

Heldigvis er det sådan, at vi også har et lille udvalg af brystholdere i de helt store størrelser, så vi fandt i fællesskab hurtigt en, hun kunne lide. Sådan en kunde kan man kun blive i godt humør af, selv om jeg faktisk har lidt ondt af de kvinder, der skal slæbe rundt på så meget overvægt.

De mandlige kunder er faktisk de sjoveste at ekspedere, for mange af dem har en tendens til at blive lidt generte, når de er i byen for at købe noget frækt undertøj til deres kone eller kæreste. Det kan tit være en morsom oplevelse, når en mand for eksempel skal beskrive, hvor store bryster han kone er udstyret med. Ofte ser de sig lidt forvirrede omkring for om muligt at finde hjælp, men det ender som regelen med, at de fortæller mig, at konens bryster er lidt større eller lidt mindre end mine egne, og så opstår der tit en klædelig rødmen hos dem.

Men i går var jeg ude for en uforskammet herre, da ville vide, om de trusser, han ville købe til sin kone, nu også kunne tages af med tænderne. Det synes jeg er at gå lidt for tæt på, men jeg valgte i dette tilfælde helt at overhøre hans sjofle bemærkning. Jeg regner med, at dem, der sælger trusser online slipper for den slags.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *