Konfirmationsmad ude fra

En konfirmation er en stor og vigtig dag, som både børn og forældre formentlig har set frem imod. Det er den dag, hvor den unge for alvor vil træde ind i de voksnes rækker og bekræfte sin dåb. Ud over de formelle forberedelser og begivenheder omkring dagen, er der også forberedelser i forbindelse med lokaler, invitation, mad og tøj til dagen. Med fordel kan dele af opgaverne uddelegeres til andre. Det vil eksempelvis være muligt at bestille konfirmationsmaden ude fra. Det er den del af forberedelserne, som formentlig vil tage længst tid, hvorfor det vil give ekstra overskud at uddelegere den del.

Dette cateringfirma har mange års erfaring med konfirmationsmad og mad til andre festlige begivenheder. De tilbyder flere forskellige løsninger i forbindelse med bestilling af mad til konfirmation. Der findes både forskellige menuer og buffeter. En af muligheder er en konfirmationsmenu, hvor der kan vælges blandt forskellige forretter, 3 forskellige hovedretsmenuer samt forskellige desserter. Menuen kan bestilles helt ned til 10 kuverter, så det vil være muligt at tilpasse menuen til flere forskellige størrelser af selskaber alt efter, hvor mange I beslutter jer for at invitere til den store dag.

Cateringfirmaet har mange års erfaring fra branchen og har leveret mad til utallige fester. Det gælder både konfirmationsfester, fødselsdagsfester og sommerfester blandt andet. Ud over at planlægge, forberede og lave maden, leverer firmaet også maden til konfirmationen, hvis I ønsker det. Når forberedelserne og planlægningen omkring maden til festen uddelegeres, vil der være rig mulighed for jer som forældre, at sætte et personligt præg på festen og tage aktiv del i alle aspekter af festen. I får mulighed for at nyde dagen sammen med konfirmanden, samt de inviterede gæster velvidende, at der vil være mad nok til alle, samt at der vil være mad til enhver smag.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *