Flyv billigere snart

Nu ved jeg godt, at vi ikke er de eneste, som er i en dårlig situation. Hele samfundet er jo i vanskeligheder. Ikke kun os. Selvom det virkeligt er noget bøvl. Ikke kun har selskabet som min mand arbejder for aflyst mange flyvninger. Han er også blevet bedt om at tage færre vagter. Han arbejder som freelance pilot for et kæmpe flyselskab. Og det betyder, at han tager vagter, og hvis han bliver kaldt ud, så skal han være klar til at kunne flyve hvor som helst i verden i løbet af ganske få timer. Men nu har de ringet fra flyselskabet og sagt til ham, at han nok ikke kan få flere vagter.

Ikke mange fly lige nu

Salget af de billige flybilletter til rundt omkring i Europa er gået i stå. Og generelt har de oplevet, at mange mennesker afbestiller deres flybilletter. Det er ikke et godt tegn.

Så han må se frem til ikke at skulle være klar til at flyve i de kommende måneder, indtil situationen ligesom er faldet til ro igen.

Det betyder, at vi ikke kan være sikre økonomisk. Godt nok har vi mange penge på vores opsparing. Vi ved jo, at sådan en situation kan opstå. Men det er bestemt ikke rart at være i denne situation.

Og min mand er ked af det. Han sidder lige nu foran sin lap top – med et glas øl i hånden, som han har tilladt sig selv efter samtalen med flyselskabets sekretariat. Jeg kan se, hvad han laver, mens jeg står og betragter udsigten til vores skønne have. Han leder efter flybilletter til Barcelona. Det er hans yndlingssted. Det er altid der, han vil hen, når han er ked af det.

Jeg vender mig om og siger til ham, at vi ikke skal lade situationen få os ned med nakken. Det bliver svært i de kommende måneder. Det må vi leve med.

Hvis du vil være parat til at booke, når det igen er muligt, er det bedste sted: https://www.rejsepriser.dk/

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *