Forrygende adokatfirma

Jeg har en lille restaurant. Den er populær, og vi har travlt. Som kok står jeg selv i køkkenet i mange timer hver dag. Men presset er efterhånden blevet så stort, at jeg har været nødt til at ansætte en kok. Dertil kommer, at jeg også har ansat to nye tjenere. De er dygtige til deres job. Og det er jeg glad for. Især fordi det giver mig mulighed for at få en fridag i ny og næ. Jeg har jo nogle lange dage, hvor jeg starter tidligt om morgenen med at tage på besøg hos mine leverandører for at købe råvarerne. Vi bruger kun økologiske råvarer. Grøntsager og kød. Og når jeg kan få det, bliver vinkælderen også fyldt med økologiske vine. Juice presser vi selv, så vores kunder ved, at den er friskpresset.

Hjem i køkkenet

Når jeg har købt ind til dagens menu, så er det hjem i køkkenet, og så skal vi påbegynde tilberedningen. Grøntsager og salater skal skæres. Kød skal skæres, eventuelt skal det lægges i saltlage, eller måske skal det bare tilberedes så langt som muligt, så vi ikke skal stå og gøre alt i sidste øjeblik.
Når kunderne så begynder at indfinde sig ved frokosttid, går det løs med at få tallerkenerne anrettet og serveret. Og sådan bliver det ved indtil ved 10 – 11 tiden om aftenen. Så du kan godt se, at det bliver en lang dag. Og man bliver træt. Og når man er træt, så går tingene galt. Og det kan koste dyrt.

God advokat i Åbenrå

Derfor fandt jeg en god arbejdsskade advokat i Aabenraa, som kunne vejlede mig med hensyn til forsikringer og arbejdsskader. De er en del af firmaet https://bjsj.dk/

Jeg ved nemlig, at på et eller andet tidspunkt, så vil der ske en ulykke. Det kan være kokken, der kommer til at skære sig, når han laver udskæringer i kødet, eller det kan være en af tjenerne, der måske falder og slår sig, hvis en kunde har spildt vand eller vin, og gulvet er glat. De løber jo hurtigt, tjenerne. Det kan også hænde, at de får ondt i ryggen. De går jo mange km hver dag med tunge ting. Så jeg må tage højde, for at der kan komme et erstatningskrav på grund af en arbejdsskade.

Indtil videre har jeg været heldig. Vi har ikke haft en skade endnu. Men jeg er sikker på, at det kun er et spørgsmål om tid. Så jeg vil hellere være sikre, og sørge for, at min forsikring dækker, end jeg vil tage chancen. Ikke som ham min konkurrent lidt længere nede ad gaden. Han tog chancen og har nu en sag kørende med en af hans ansatte. Han havde ikke nogen forsikring, og hans arbejdsskade advokat, har faktisk sagt til ham, at det var dumt ikke at betale for en særlig arbejdsskadeforsikring. Han kunne have sparet meget – ikke kun økonomisk, men også en masse tid.
Så for ikke at have bøvl med forsikringsselskaber og erstatningssager, har jeg valgt at lytte til arbejdsskade advokaten, der rådgiver mig.
Indtil videre er jeg bare glad for, at vi har succes, og kan klare jobbet alle sammen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *