Sådan finder du et vikarjob

Det kan være en sand jungle at søge job som vikar, hvis man ikke har nogle anbefalinger eller konkrete erfaringer dermed.

Heldigvis er hjælpen nær, når det gælder om at finde det helt rigtige vikarjob. Find vikarjobbet via vikarportal.dk, og lad skolerne eller institutionerne finde frem til dig. På denne portal kan man som lærer – eller pædagog – blive matchet med skoler og institutioner.

Find det perfekte vikarmatch

Det er ganske nemt at være bruger på denne portal. Som bruger kan man både være pædagog, lærer, studerende eller have andre pædagogiske og formidlingsmæssige kompetencer og erfaringer.

Man skal blot oprette en profil, der tilmed er ganske gratis. Det minder faktisk lidt om at oprette en datingprofil, bare med jobbet for øje i stedet for den udkårne. Det gælder nemlig om at sælge sig selv, samtidig med, at man er ærlig og faktuel.

Skriv dine unikke kvaliteter på profilen

På profilen skal man indføre hvilke faglige kompetencer, man har. Er man i gang med en læreruddannelse, kan man også tilføje de linjefag, man har, og som man er ekstra stærk i. Derudover er generelle erfaringer fra job og fritid altid vigtigt at tilføje ligesom tillidsposter og frivilligt arbejde.

Alle disse kompetencer siger noget om dig som person og om din robusthed og evner indenfor formidling og pædagogik.

Bliv kontaktet af en skole nær dig

Når profilen er oprettet, er det blot at vente spændt på, hvilke vikarsøgende skoler eller institutioner nær dig, der kontakter dig. Derefter skal I selvfølgelig møde hinanden for at se, om der også er et match i virkeligheden.

Ved mødet har man også mulighed for at få en fornemmelse af selve skolen og institutionen. Ja, hvem ved: Måske er en oprettelse af en profil på virkarportal.dk vejen til dit næste spændende job.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *