Puslespil med Disney motiver er populære

Der er noget helt specielt dragende og magisk ved Disneys univers af velkendte figurer og karakterer. Uanset om vi finder det som film, i blade og bøger eller som puslespil, så er Disney bare noget helt fantastisk. Lige fra de helt klassiske figurer som Mickey Mouse, Anders And osv. og til de nyeste figurer som dukker op i nutidens store film, så er de alle elsket af ung såvel som gammel. Magien er til at få øje på – og det er noget vi alle kan li’.

Indenfor puslespillenes verden har flere producenter fundet ud af, at det er en god idé at lave puslespil med Disney motiver. Bl.a. producenter som Eduka, Jumbo og Ravensburger laver mange og spændende puslespil med de skønne motiver fra Disneys verden.

Mangfoldigheden er stor og der findes alt fra puslespil med bare 2 brikker til de yngste børn og så op til de helt store spil, hvor tusindvis af brikker skal lægges for at det endelige motiv træder frem. De store puslespil kræver god tid og en vis portion tålmodighed, for der skal i nogle tilfælde virkelig arbejdes for sagen for at blive færdig.

Disneys skønne univers er i høj grad kommet ind i puslespillenes verden. Og det er et fantastisk mix, som er elsket og værdsat af mange.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *