Der er masser af sjov og oplevelser i Ticket to Ride

Hvis du endnu ikke har spillet Ticket to Ride, venter der dig mange timer med sjov underholdning. Det kan være sammen med dine venner eller sammen med din familie. Spillet kan nemlig spilles af både børn og voksne – og voksne vil bestemt også synes, at det er sjovt at spille det uden børn.

Brætspillet går ud på, at du skal bygge toglinjer på tværs af et land eller et kontinent. Det kan være Europa eller USA. Du har nogle toge, som du kan bygge linjerne med, og får nogle missioner i forhold til, hvilke linjer du skal bygge. Der er derfor ikke mange regler at sætte sig ind i. Det betyder dog ikke, at der ikke kan være masser af taktik med i spillet.

Ticket to Ride er den perfekte gave

Hvis du leder efter et godt brætspil at give i gave, er det en god ide for dig, at du overvejer et Ticket to Ride spil. Det vil være en rigtig god gave. Det lægger op til mange timers underholdning og sjov, og det er derfor en god gave at give til både børn og voksne. Spillet kan spilles af børn fra otte år og opefter. Det gør det til en god gave til børnefødselsdagen også.

Spillet er også en god mulighed, hvis du godt kan lide at holde spilaftener for venner og familie. Det er et spil, hvor alle som sagt kan være med. Det er også et spil, hvor dem, der ikke kender det, stadig kan være med til at spille det og have det sjovt med det. Det er ikke et spil, hvor det kommer til at tage alt for lang tid for dem at lære reglerne. Det er med til at gøre, at det er perfekt til spilaftener.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *