Seniorer bruger netdating til at finde venner

Der er nok mange, der kender nogle unge mennesker eller midaldrende folk, som på et tidspunkt har mødt deres nuværende partner på en online datingside. Det der med at date online er dog ikke kun for de yngre generationer, for faktisk er seniorerne også begyndt at udforske de mange forskellige muligheder, som netdating giver.

Der er selvfølgelig mange seniorer, som bruger netdating til at finde deres nye kærlighed og den slags – men der faktisk også flere og flere seniorer, som er begyndt at benytte sig af netdating til at finde nye venner og veninder. Så det skal det naturligvis handle en del mere om herunder.

Forvirring over ordet “dating”

Først og fremmest skal der måske lige tages et kig på ordet “dating”, som måske ikke umiddelbart vil bruges, hvis der blot tales om at få nye venner. Men det er ikke så meget ordet, man skal læne sig så meget op af – det er mere konceptet med, hvad dating kan gøre.

Hvis man kigger på dating i traditionel forstand, så bliver det jo ofte brugt, når to mennesker med en romantisk interesse i hinanden mødes og drikker kaffe, spiser mad, tager i biografen eller lignende med hinanden. Men en date behøver ikke nødvendigvis at være romantisk, og hvis man mødes til en kop kaffe eller et lækkert måltid mad på en restaurant med formålet at blive venner, så kan man da også sagtens kalde det for en date.

En god måde at møde nye mennesker på, når man er oppe i årene

Og netdating er jo netop en god måde at møde nye mennesker på – både hvis man leder efter noget romantisk, og hvis man leder efter en god ven. Det handler bare lige om at gøre det klart på forhånd, hvad det er, man leder efter.

Hertil skal det også nævnes, at netdating faktisk er noget, der næsten burde være mere udbredt blandt seniorer. Når man bliver lidt ældre, så kan det nemlig godt være sværere at møde helt nye mennesker, som ikke bare er en ven af en ven – i hvert fald sværere end da man eksempelvis var i sin ungdom og hele tiden oplevede nye ting. Så hvis man netop er en senior, der er på udkig efter helt nye og anderledes venner, så kan netdating faktisk være en glimrende platform.

Lav en profil og kom i gang med seniordating

Så hvis man af den ene eller anden grund er en senior, som leder efter en god ven, så er det måske i retning af netdating, man skal kigge. Der er heldigvis rigtig mange forskellige sider, man kan kigge nærmere på – måske kan man endda finde en, hvor man dater med formålet at blive venner. Og selv hvis man lander på en “almindelig” online dating side, så skal man selvfølgelig bare gøre det klart, at det er en ven, og ikke en kæreste, man leder efter. Ellers er der faktisk ikke andet for end at oprette en dating profil, fortælle lidt om sig selv og vente på, at der er nogen, der bider på.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *