Jeg er puslespilsfan

Yeps. Så er det sluppet ud: Jeg er puslespilsfan! Og en ret inkarneret en af slagsen, hvis jeg selv skal sige det.

Det har ikke altid været sådan. Faktisk er det vel omkring 5-6 år siden, at jeg sådan for alvor fik øjnene op for alle fortræffelighederne ved at lægge puslespil.

Sådan startede det

Da jeg gik på efterløn, hvilket er ved at være 8 år siden nu, gik det i starten rigtig fint med at få tiden til at gå. Der var en del ting i huset, som trængte til en kærlig hånd. Efter et travlt og aktivt arbejdsliv var der naturligt nok nogle ting, som var blevet lidt forsømt med årene. Og dem kunne jeg så få tiden til at gå med at tage mig af, nu jeg havde fået tiden og overskuddet til det.

Men efterhånden slap de små opgaver op og det gik op for mig, at jeg nok skulle finde mig en hobby for ikke at komme til at gå og kede mig. Det resulterede i, at jeg i første omgang begyndte at gå til Pilates i det lokale fitnesscenter. Og det er jeg faktisk blevet så glad for, at jeg stadig går til det her 7 år senere.

Pilates var ikke nok

Men Pilates lektionerne er altså kun 2 gange om ugen, så det er ikke nok til at udfylde tiden. Og selv om jeg har flere venner, som kommer på besøg og som jeg også selv besøger, så kunne jeg godt mærke, at jeg havde brug for en stille og rolig aktivitet, som helst skulle kunne foregå hjemme.

Og så var det at en af mine venner, Yvonne hedder hun, foreslog mig at prøve at lægge puslespil. Det havde hun selv kastet sig over et par år tidligere og var blevet vældig glad for det.  Yvonne anbefalede mig at kigge hos netbutikken hyggeonkel.dk, som har et vældigt stort udvalg af puslespil.

De første puslespil

Som sagt, så gjort. Jeg kastede mig over det og købte to puslespil. Et på 500 brikker og et på 1000 brikker. Og det har jeg aldrig fortrudt. Siden er det blevet til adskillige nye puslespil fra Hyggeonkel og i dag har jeg faktisk ikke styr på hvor mange puslespil jeg egentlig har.

De fleste puslespil, jeg lægger i dag, er på mellem 1000 og 5000 brikker. Men en dag kunne jeg godt tænke mig at give mig i kast med et af de helt store puslespil. De har faktisk mellem 30.000 og 40.000 brikker. Så det bliver noget af en omgang at komme igennem. Men hver ting til sin tid. Lige nu klarer jeg mig fint med de mellemstore puslespil, som jeg får masser af tid til at gå med at hygge mig med.

Ind i mellem mødes Yvonne og jeg og lægger puslespil sammen. Det er rigtig hyggeligt. Men ellers foretrækker jeg faktisk at lægge mine puslespil i ro og fred helt alene. Så kan jeg holde pause, når jeg vil, og lægge videre, når jeg igen er klar til det.

Jeg elsker som sagt mine puslespil og er helt sikkert blevet det man vil kalde en stor puslespilsfan!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *