Nyheder fra Legends Of The Street

Der er kommet en stor nyhed indenfor den danske modeverden, og nyheden går under navnet Legends Of The Street. Det nye danske tøjmærke har imponeret tøjbutikkerne med deres flotte og stilsikre designs, der på rekordtid er blevet et hit hos danske modemænd. Legends Of The Street laver moderne streetwear til den selvsikre, unge mand – og deres priser er holdt i bund, så alle kan være med.  I dette blogindlæg kigger vi lidt nærmere på Legends Of The Street.

Da jeg var yngre var jeg helt vild med streetwear-moden, men det var som om det ændrede sig, da jeg endelig kom i gymnasiet. Her var det ikke så moderne længere; i stedet skulle man have stramme jeans og skjorte på. Det viste sig dog hurtigt, at det skulle ændre sig igen – og i skrivende stund sidder jeg i en hoodie med kasket på. Med andre ord, så er jeg tilbage på streetwear-moden, og jeg har naturligvis fulgt Legends Of The Street tæt.

Legends Of The Street laver stilsikkert streetwear, og de følger I fodsporene på nogle af de store, danske streetwear-brands. Kernen i deres kollektioner er velkendte tøjstykker som caps, t-shirts og sweatshirts – naturligvis tilføjet Legends Of The Street’s eget præg. Jeg er særligt vild med deres t-shirts, som virkelig skiller sig ud i forhold til resten af modetøjet fra danske designere. De har formået at kombinere flotte og stilsikre designs med rå farver, der får deres t-shirts til at gå op i en højere enhed.

Legends Of The Street er et af de nye brands, der giver stor konkurrence til de allerede etablerede brands i Danmark. Som modemand og tøjelsker er det super positivt af flere årsager. For det første, så tvinger det alle designerne til at producere endnu federe og innovative kollektioner – og for det andet, så tvinger det priserne i bund. Når vi har mange der konkurrerer om samme marked, så får vi som regel også presset priserne på modetøjet endnu længere ned. Jeg ser meget lyst på fremtiden indenfor modetøj til mænd, og indtil videre kan jeg varmt anbefale Legends Of The Street.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *