Panserglas sparer dig for reparationer

Det fleste af os går i dag rundt med smartphones i lommen. De er dyre og vi vil gerne passe godt på dem. Særligt skærmen på en smartphone er særlig sårbar overfor at blive tabt eller blive opbevaret i lommer sammen med nøgler. Det er meget normalt at folk ødelægger skærmen på deres smartphone. Det er irriterende, da det ser grimt ud og går udover telefonens brugbarhed. Og hvis skærmen skal skiftes, kan dette blive en dyr udgift der ofte kan komme op over tusind kroner.

Det er heldigvis nemt at yde ekstra beskyttelse overfor sin telefons skærm. Panserglas er et tyndt stykke hærdet glas der lægges ovenpå din telefons oprindelige skærm. Det er noget du nemt selv kan montere. Typisk følger der noget væske med, som først tørres hen over skærmen for at rengøre den. Dernæst sættes det tynde stykke film på, som altså udgør skærmbeskyttelsen.

Dette panserglas beskytter din telefon mod stød og slag i hverdagen. Så næste gang du taber din telefon på gulvet, vil panserglasset beskytte din telefons skærm mod at revne.  Når du går med telefonen i lommen vil panserglasset beskytte den imod ridser og skrammer fra nøgler. På den måde sørger det hærdede glas for at holde din telefon pæn og fri for ridser.

> Køb billige panserglas hos CC-Trading her <

Panserglasset er med til at opretholde værdien af din telefon. Hvis du engang skal videresælge din telefon, er det en fordel, hvis du kan fortælle køberen, at den altid har haft panserglas på og det stadig er den oprindelige skærm fra fabrikken, der sidder på. Så skærmbeskyttelsen sikrer dig altså også en bedre pris, hvis du skal af med den igen.

Panserglasset er en billig investering i beskyttelse af din telefon. Hvis man vil beskytte sin telefon yderligere kan man købe et cover til den. Et cover vil beskytte din telefons bagside, samt rammen ude omkring. Dette beskytter også din telefon godt når den tabes, og kan modvirke at der er noget der knækker eller går i stykker på den.

Uanset hvordan du vælger at beskytte din telefon, så er det noget enhver med en smartphone burde gøre, da det sparer dig for uforudsete udgifter.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *